“Šampion šampiona” izgubio još jednu pravnu bitku sa Sindikatom

„Šampion šampiona“ je ovih dana izgubio još jednu pravnu bitku izgubivši sudski spor vezan za nezakonito smjenjivanje sindikalnog povjerenika Ivana Anića.
„Šampion šampiona“ je premještao i šikanirao sindikalne aktiviste pokušavajući disciplinirati predstavnike Sindikata kako bi i dalje mogao smanjivati plaće i radnička prava a sve u cilju da osvoji još jednu titulu šampiona na račun radnika. Na njegovu žalost ovom presudom su se ispunile proročanske riječi iz ekspozea „šampiona šampiona“ u kojem navodi da smo stručnjaci u poznavanju i tumačenju Kolektivnog ugovora i drugih pravnih akata, a isti znajući da ga neće ništa osobno koštati i dalje nanosi štetu JP EPHZHB d.d. Mostar i Sindikatu zloupotrebljavajući položaj i ovlasti Generalnog direktora JP EP HZ HB d.d. Mostar.
Nadamo se da će doći vrijeme kad će „šampion šampiona šampion“ (kažu da je u međuvremenu ni kriv ni dužan još jednom postao šampion) osobno odgovarati
za nanošenje štete JP EP HZHB d.d. Mostar, Sindikatu, sindikalnim povjerenicima i svim uposlenicima JP EP HZHB d.d. Mostar.
Predsjednik NSUEPHZHB:
Dubravko Pervan